2-استفاده-کود-زیستی-تولید-محصول-سالم-غذایی

استفاده از کود زیستی تولید محصول سالم غذایی را تضمین می‌کند

 

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری گفت: اگر استفاده از کودهای زیستی در کشور توسعه یابد، تولید محصولات سالم غذایی نیز افزایش می‌یابد.

به گفته قانعی، امروزه در دنیا استفاده از هر روش و فناوری که به افزایش بازده محصولات کشاورزی بینجامد، مورد استقبال قرار خواهد گرفت. از جمله این روش‌ها استفاده از انواع کودهای زیستی است که نیازهای گیاه را در راستای تولید محصول با کیفیت تأمین می‌کند.

مصطفی قانعی با اشاره به ضرورت استفاده از کودهای بیولوژیک در کشور، بیان کرد: امروزه پرورش بهینه گیاهان سالم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که این موضوع تنها با استفاده از کودهای زیستی محقق خواهد شد.

کودهای بیولوژیک، جایگزین کودهای شیمیایی

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در ادامه بیان کرد: این روزها کودهای بیولوژیک، جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی به شمار می‌رود. این کودها از مواد تجدیدپذیر زیستی تشکیل شده‌اند و با وجود رساندن مواد غذایی در مدت زمان طولانی‌تر به گیاه، خاک را تقویت کرده و با اثرات مثبتی که روی محیط اطراف ریشه گیاه و میکروبیوم آن می‌گذارد، سلامت گیاه را در طولانی مدت تضمین می‌کند.

وی افزود: ماندگاری طولانی مدت این کودها و عدم آلوده کردن محیط زیست، از دیگر مزیت‌های این کودها در مقایسه با کودهای شیمیایی است.


برچسب ها

نرخ سالانه فرسایش خاک در ایران تا ۳۳ تن در هکتار گزارش شده که ۵ تا ۶ برابر حد مجاز است. میانگین سالانه فرسایش خاک نیز به حدود ۱۵ تن در هکتار رسیده که سه برابر متوسط قاره آسیاست. بنابراین شاهد فرسایشی 5 - 6 میلیارد تنی در سال داریم. چه کسی در برابر این فاجعه باید جوابگو باشد؟؟؟


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE